Draagvlak Noorderbreedte nog groter

Stichting Noorderbreedte wordt gedragen door een trouwe groep aangesloten organisaties. Met de aansluiting van BoerenNatuur, Stichting Beeldlijn en Noorderlicht mag Noorderbreedte zich sinds kort drie aangesloten organisaties rijker rekenen.

TEKST
bwhontwerpers

BoerenNatuur overkoepelt 52 agrarische natuurverenigingen in Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland. BoerenNatuur bevordert kennisuitwisseling en initieert onderzoek om de resultaten van agrarisch natuurbeheer te verbeteren. Ook biedt de vereniging ondersteuning bij onderhoud en beheer van landschapselementen.
Stichting Beeldlijn is sinds 1988 initiator en producent van documentaire films over het culturele, sociale en politieke leven in Noord-Nederland. De films worden vertoond bij regionale omroepen, de NPS en digitale kanalen als Cultura en Holland Doc. Zie ook pagina 64 van deze Noorderbreedte.
Noorderlicht is een internationaal podium en productiehuis voor maatschappelijk geëngageerde fotografie. De Noorderlicht Fotomanifestatie 2009 vindt van 6 september tot 4 oktober plaats in Groningen. In de Noorderlicht Fotogalerie, AKerkhof 12 in Groningen, zijn jaarlijks zes tot zeven eigenzinnige tentoonstellingen te zien.

[…] ik een en ander opgezocht en wat blijkt: de naam Kalkman (die ik wel kende) is een synoniem voor Engelsmanplaat. Vooral in Wierum en omgeving wordt deze oude naam nog gebruikt, vanwege de vele schelpen (=kalk) […]

[…] armoedige maar ongedwongen vertoning heen. Het eenvoudige maar prima ontbijt maakt veel goed. Deze humoristische beschrijving van het hotel is ook […]

Sluit je aan bij Noorderbreedte!
Laat u informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!
vanaf €37,50