Ook zin in een festival waarbij je kunst, cultuur, erfgoed en natuur in één evenement in het Noorden kunt beleven? Ga deze mei dan eens naar 'Terug naar het begin'.

Op 20, 21 en 22 mei tijdens festival ‘Terug naar het begin’ heb je de mogelijkheid om in het unieke decor van het Groninger landschap en zijn eeuwenoude kerken mooie dingen te zien gebeuren. Van betoverende muziek en ontwapenende verhalen tot spannende kunstprojecten.

Je fietst, met een plattegrond in de hand, langs kronkelende weggetjes en oude zeedijken. Onderweg ontmoet je landelijke artiesten, gastvrije dorpsbewoners en beleef je verrassende expedities en nieuwe producties. Programma en kaartverkoop vind je hier.

Leonie Wendker is architectuur- en stedenbouwhistoricus, adviseur en projectleider

Tijd voor een leuk uitje, op zoek naar een nieuw boek of zin om je blikveld te verbreden? Nb-redacteuren tippen je in deze rubriek over hun favorieten.