Kunst en het Wad komen samen bij Hi-Lo.

De zomer is nog ver weg, maar toch alvast een manifestatie om goed in de gaten te houden en wellicht een mooie activiteit voor volgend jaar. Hi-Lo is een nieuwe manifestatie van beeldende kunst rond de Waddenzee. In Noord-Holland, Friesland en Groningen veranderen de kuststrook en de Waddeneilanden in een grote expositieruimte. Hi-Lo voert de bezoeker naar bijzondere locaties in de buitenlucht, en naar binnen bij grote en kleine instellingen in dit uitzonderlijke gebied. Kijk op hi-lo-art.com.

Leonie Wendker is architectuur- en stedenbouwhistoricus, adviseur en projectleider.

Tijd voor een leuk uitje, op zoek naar een nieuw boek of zin om je blikveld te verbreden? Nb-redacteuren tippen je in deze rubriek over hun favorieten.

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden