De redactie van Noorderbreedte is trots op de nominatie voor de Groninger persprijs 2014.

Update 29 april 2015: De Groninger Persprijs 2014 is gewonnen door Kees Vlaanderen en Willem de Haan. Zij krijgen de prijs voor hun prachtige documentaire Dit is uw land, over het vertrekcentrum in Ter Apel. Noorderbreedte feliciteert de makers van harte.

26 maart 2015:

De redactie van Noorderbreedte is trots op de nominatie voor de Groninger persprijs 2014.

Uit het persbericht van de Groninger Persprijs:

Noorderbreedte is genomineerd met een special over de aardbevingen. Omdat het blad maar eens per twee maanden verschijnt, zit het automatisch achter het nieuws. De redactie is er uitstekend in geslaagd een originele invalshoek te bedenken, die nog niet in de kranten heeft gestaan.

Wij feliciteren ook de andere genomineerden:

Dit is uw land, een prachtige do…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.