Ja, ik neem een abonnement


Alle nummers Noorderbreedte en toegang tot premium online content voor € 57,50 per jaar, of € 25 als je student bent

Studentenabonnement

Aanstormende young professionals opgelet: ontvang een jaar lang alle nummers Noorderbreedte en krijg online onbeperkt toegang tot premium content voor maar € 25. Blijf zo op de hoogte van alles wat er gebeurt in Noord-Nederland op het gebied van landschap, identiteit en duurzaamheid. 

Klik hier om een abonnement te nemen.

Scheurkalender 2023

De Groninger, Friese en Drentse scheurkalenders laten zien wat de inwoners echt beweegt. Uit vele inzendingen (alleen al 3.000 voor de Groninger editie 2023) worden jaarlijks 320 foto’s geselecteerd die tezamen het verhaal van Groningen, Friesland of Drenthe in beeld brengen. De kalenders tonen de provincies op een unieke manier, door de ogen van de Groningers, Friezen en Drenten zelf. Met op de achter-kant van de kalenderblaadjes een pakkende tekst uit Noorderbreedte. Ieder jaar doen meer mensen aan de kalender mee, én zij inspireren daarmee weer anderen. Daar is het van oorsprong om te doen geweest: elkaar bewegen. Doe je ook mee? Wie weet sta jij er volgend jaar in…
De kalenders 2023 zijn nu te verkrijgen via descheurkalender.nl

Als Noorderbreedte-abonnee krijg je korting! Koop er een voor jezelf en doe er een cadeau, dan krijg je bij je bestelling van twee kalenders € 5 korting met de promotiecode die je hier kunt vinden.

Liever luisteren

Volg Noorderbreedte nu ook via je favoriete streamingapps. Daar vind je Nb-podcasts (zoals Podcast Burgerkracht) en ingesproken artikelen (zoals Zoutwinning bedreigt komberging Vlie).

Beschikbaar via: Spotify // Apple podcasts // Stitcher // PodBean