Stichting Noorderbreedte is een ideële, onafhankelijke organisatie, met als belangrijkste product ons gevarieerd, bijzonder geïllustreerd en eigenzinnig vormgegeven tijdschrift met achtergrondartikelen, interviews, essays, reportages, columns en opiniestukken. Ons doel is (al sinds 1977!) burgers, bestuurders, beleidsmakers en vakmensen te inspireren tot een welbewuste ontwikkeling van Noord-Nederland.

De thema’s die bij Noorderbreedte altijd voorop staan zijn landschap, identiteit en duurzaamheid. We laten ons inspireren en adviseren door een groot netwerk van onafhankelijke journalisten en beeldmakers. Ook werken we samen met partijen die onze doelen en liefde voor het Noorden delen, waaronder: Noorderlicht, de Scheurkalender, de Waddenacademie en stichting Beeldlijn.

Bestuur

Willem Smink, voorzitter
David Inden, penningmeester
Alie Alserda, secretaris
Sandra van Assen
Hendrik Oosterveld
Tjerd van Riemsdijk
stichting@noorderbreedte.nl

Zakelijk leider

Erik Moesker
erik@noorderbreedte.nl

Hoofdredacteur

Tjesse Riemersma (waarnemend)
redactie@noorderbreedte.nl

Eindredacteur

Maarten Meester

Redactie

Dorine van den Beukel
Kim van Dam
Robin Kramer
Mans Schepers
Mark Sekuur
Leonie Wendker
Dien Wiersma-den Engelsman
Freya Zandstra

Beeldredacteur

Reyer Boxem

Grafisch ontwerp

Shootmedia

Adres

Akkerstraat 99A
9717 KZ
Groningen

Emailadres

Redactie: redactie@noorderbreedte.nl
Abonnementszaken: Contactformulier abonnementen
of email naar klantenservice@aboland.nl of bel +31 (0)251 257924

Disclaimer

Je vindt onze journalistieke verhalen op onze website en in het tijdschrift Noorderbreedte. De auteursrechten berusten bij de auteurs. Voor alle artikelen, citaten en afbeeldingen in het tijdschrift en/of op deze site geplaatst, hebben we ons zoveel mogelijk ingespannen om toestemming voor plaatsing te krijgen. Waar dit niet gelukt is omdat we een auteur, illustrator of fotograaf niet hebben kunnen achterhalen verzoeken wij de betrokkene contact met ons op te nemen. ISSN 0166 – 4948