Een bezoek aan bos en natuur is, vooral in groepsverband, een event geworden, een ervaring in de vorm van sport en spel. We trekken er al schatzoekend, Segway rijdend en wampexend doorheen.

Mensen kunnen niet meer normaal naar het bos. Nou ja, ze gaan nog wel natuurlijk, een eindje wandelen op zondagmiddag, met het gezin, de partner, de hond. Maar zodra ze in een groter gezelschap zijn, is het bos alleen niet meer genoeg. Dan moeten ze wat beleven, liefst een ‘unieke ervaring’, een ‘dag om nooit meer te vergeten’. 

Neem Drenthe, dat in de rest van het land de reputatie van plattelands-, vakantie- en bejaardenprovincie geniet. Zoek op ‘Drenthe’ en ‘groep’, en je krijgt de mogelijkheden op een rij. We kunnen mountainbiken door het Drentse land, boogschieten in het bos, bosgolfen, schatzoeken, strijden om dukaten, Segway rijden, speurtochten doen, puzzeltochten, voedselverzameltochten, op ‘wampex’ (een soort survival in het water) gaan, wandelen met geiten en Wie is …