Het aprilnummer van Noorderbreedte is uit. Abonnees krijgen het nummer een dezer dagen in de bus. Geen abonnee en toch interesse? U kunt een los nummer hier bestellen. Of u sluit u voor 37,50 bij ons aan! Klik hier. Een greep uit de inhoud van NB#2:

Het aprilnummer van Noorderbreedte is uit. Abonnees krijgen het nummer een dezer dagen in de bus. Geen abonnee en toch interesse? U kunt een los nummer hier bestellen. Of u sluit u voor 37,50 bij ons aan! Klik hier. Een greep uit de inhoud van NB#2:

Vijf nominaties voor een nieuwe wierde. Samen met het Groninger Landschap organiseert Noorderbreedte ene ontwerpwedstrijd voor een nieuwe buitendijkse wierde bij Noordpolderzijl. Een jury koos uit 74 inzendingen 5 ontwerpen.

En de boer, hij melkte voort. Dat pak melk bij u in de koelkast, dat doet de Nederlandse boer er even bij. Kaas voor op West-Europese boterhammen en melkpoeder voor kinderen in Afrika en Azië: daar verdient hij zijn brood mee. Zal hij zijn verantwoordelijkheid blijven voelen voor het landschap en het maatschappelijk dr…

Trefwoorden