Het aprilnummer van Noorderbreedte is uit. Abonnees krijgen het nummer een dezer dagen in de bus. Geen abonnee en toch interesse? U kunt een los nummer hier bestellen. Of u sluit u voor 37,50 bij ons aan! Klik hier. Een greep uit de inhoud van NB#2:

Het aprilnummer van Noorderbreedte is uit. Abonnees krijgen het nummer een dezer dagen in de bus. Geen abonnee en toch interesse? U kunt een los nummer hier bestellen. Of u sluit u voor 37,50 bij ons aan! Klik hier. Een greep uit de inhoud van NB#2:

Vijf nominaties voor een nieuwe wierde. Samen met het Groninger Landschap organiseert Noorderbreedte ene ontwerpwedstrijd voor een nieuwe buitendijkse wierde bij Noordpolderzijl. Een jury koos uit 74 inzendingen 5 ontwerpen.

En de boer, hij melkte voort. Dat pak melk bij u in de koelkast, dat doet de Nederlandse boer er even bij. Kaas voor op West-Europese boterhammen en melkpoeder voor kinderen in Afrika en Azië: daar verdient hij zijn brood mee. Zal hij zijn verantwoordelijkheid blijven voelen voor het landschap en het maatschappelijk dr…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden