‘Iemand vroeg om een oplossing voor een krakkemikkig contactpunt op een camera en ik dacht aan een haakse plug al ben je dan nog niet verlost van die kabelshit waar je met je vingers achter kunt blijven haken zodat de boel aan gruzelementen gaat wat ook weer voordelen heeft want uit gruzels valt iets anders te maken zoals van die dingen die net niet passen waardoor je ernaar kijkt en denkt dat het logisch is terwijl je aanvoelt dat er iets niet klopt zoals mijn vader dat ook had want die was uitvinder en toen ik aan haaks dacht bedacht ik me dat op de foto wel een rode brandblusser kon haaks op de muur en links in beeld zodat-ie een mooi randje maakt want aan de bovenkant heb ik luxaflex verzonnen en toen heb ik een brandblusser gekocht en opgehangen en gefotografeerd. Haaks.’ 

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.