Update NB#5

Hartelijk dank voor de vele voorstellen die de redactie ontving voor het decembernummer van Noorderbreedte. Binnenkort buigen we ons over een selectie van de voorstellen, maar we kunnen nu al zeggen dat NB#5 een gevarieerd en verrassend nummer gaat worden.

 

Oproep: lezers maken het decembernummer van Noorderbreedte

De redactie van Noorderbreedte nodigt u, lezer, uit om mee te denken over de invulling van NB#5, het decembernummer van 2015. Niet wíj, maar u bepaalt waar we aandacht aan besteden. Zijn er onderwerpen die u graag eens uitgediept zou zien? Kent u iemand die hoognodig geïnterviewd moet worden? Zijn er actuele zaken die we kunnen belichten, bijzondere kwesties die we voor het voetlicht moeten brengen? Laat het ons weten. U bedenkt de onderwerpen, wij voeren ze voor u uit. Ook ideeën voor fotoreportages zijn van harte welkom. Wij zetten er onze beste krachten op.

U kunt uw ideeën naar de redactie mailen, met een motivatie waarom u vindt dat Noorderbreedte er aandacht aan moet besteden. De redactie maakt vervolgens een keus uit de onderwerpen. Over de selectie kan niet gecorrespondeerd worden.

Inzenden doet u voor 1 september naar redactie@noorderbreedte.nl onder vermelding van Onderwerp NB#5

Trefwoorden