Lezers maken het decembernummer van Noorderbreedte

Update NB#5

Hartelijk dank voor de vele voorstellen die de redactie ontving voor het decembernummer van Noorderbreedte. Binnenkort buigen we ons over een selectie van de voorstellen, maar we kunnen nu al zeggen dat NB#5 een gevarieerd en verrassend nummer gaat worden.

 

Oproep: lezers maken het decembernummer van Noorderbreedte

De redactie van Noorderbreedte nodigt u, lezer, uit om mee te denken over de invulling van NB#5, het decembernummer van 2015. Niet wíj, maar u bepaalt waar we aandacht aan besteden. Zijn er onderwerpen die u graag eens uitgediept zou zien? Kent u iemand die hoognodig geïnterviewd moet worden? Zijn er actuele zaken die we kunnen belichten, bijzondere kwesties die we voor het voetlicht moeten brengen? Laat het ons weten. U bedenkt de onderwerpen, wij voere…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden