Noorderbreedte en Podium Vlieland presenteren het vijfde Noorderbreedte Filmweekend. Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 november kunt u op Vlieland genieten van drie dagen film rond het thema 'In the middle of nowhere', oftewel films tussen niks en nergens.

Noorderbreedte en Podium Vlieland presenteren het vijfde Noorderbreedte Filmweekend. Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 november kunt u op Vlieland genieten van drie dagen film rond het thema ‘In the middle of nowhere’, oftewel films tussen niks en nergens.

Wij kijken er al naar uit. Ons filmweekend is een gouden combinatie gebleken van cultuur en natuur. Zodra je in Harlingen op de veerboot stapt, ben je écht weg en dan hoef je alleen nog maar te genieten van prachtige films en kun je bovendien lekker uitwaaien tussendoor.

Het thema van deze vijfde editie is ‘In the middle of nowhere’. Films over kleine gemeenschappen te midden van de grote, eindeloze natuur. Soms betekent dat een idyllisch bestaan, maar soms is het ook een kwestie van overleven. Een thema dat nauw aansluit bij de t…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.