Noorderbreedte en Podium Vlieland presenteren het vijfde Noorderbreedte Filmweekend. Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 november kunt u op Vlieland genieten van drie dagen film rond het thema 'In the middle of nowhere', oftewel films tussen niks en nergens.

Noorderbreedte en Podium Vlieland presenteren het vijfde Noorderbreedte Filmweekend. Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 november kunt u op Vlieland genieten van drie dagen film rond het thema ‘In the middle of nowhere’, oftewel films tussen niks en nergens.

Wij kijken er al naar uit. Ons filmweekend is een gouden combinatie gebleken van cultuur en natuur. Zodra je in Harlingen op de veerboot stapt, ben je écht weg en dan hoef je alleen nog maar te genieten van prachtige films en kun je bovendien lekker uitwaaien tussendoor.

Het thema van deze vijfde editie is ‘In the middle of nowhere’. Films over kleine gemeenschappen te midden van de grote, eindeloze natuur. Soms betekent dat een idyllisch bestaan, maar soms is het ook een kwestie van overleven. Een thema dat nauw aansluit bij de thematiek van Noorderbreedte.

De films variëren van een vermakelijke tragikomedie tot een aangrijpend drama. De meeste titels zijn nog niet eerder in het Noorden te zien geweest. Filmrecensent Adwin de Kluyver leidt de films steeds kort in.

Podium Vlieland en Noorderbreedte bieden een aantrekkelijk arrangement voor dit filmweekend aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk toegang tot alle films voor €149 per persoon (Het Vlielandhotel), €159 per persoon (Hotel Zeezicht) en €169 per persoon (Badhotel Bruin) op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €25 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen bovendien 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Boeking en informatie vindt u hier