De nieuwe Noorderbreedte is uit!. Abonnees vinden het blad een dezer dagen op de mat. Nog geen abonnee? Sluit je aan! Dat kan hier.

De nieuwe Noorderbreedte is uit! Abonnees vinden het blad een dezer dagen op de mat. Nog geen abonnee? Sluit je aan! Dat kan hier. Los nummer bestellen? Dat kan hier.

Een greep uit de inhoud:

♦ Aan de Tafel voor twee: Angelique van Wingerden van Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland en Sigrid Hoekstra van wooncorporatie WoonFriesland over de vraag of je blij moet zijn met het officiële status als krimpregio. Maak van krimp geen kramp

♦ Spelen met niks. Een reportage over Oerrr van Natuurmonumenten. Hoe buurtbewoners natuurgebied de Onlanden bij Groningen in gebruik nemen.

♦ Mannenproblemen in de keuken. Ons onderzoeksduo van engrienetsiis is op bezoek bij de stichting Lost Animals. Over hoe ze bokjes, stiertjes en gans op de menukaart krijgen (en niet in de destructieoven).

♦ In Spel…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.