Voor de zevende keer organiseert Noorderbreedte samen met Podium Vlieland het Noorderbreedte filmweekeinde. Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 november kunt genieten van 6 films rond het thema In the middle of nowhere.

Voor de zevende keer organiseert Noorderbreedte samen met Podium Vlieland het Noorderbreedte filmweekeinde. Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 november kunt genieten van 6 films rond het thema In the middle of nowhere.

We zijn inmiddels vaste gast in het kleine, intieme filmtheater Podium Vlieland op Vlieland. Met de gouden combinatie van cultuur en natuur biedt Noorderbreedte voor de zevende keer op rij samen met Podium Vlieland een arrangement aan voor lezers en geïnteresseerden.
Films tussen niks en nergens
Het programma omvat 6 films rond het thema In the middle of nowhere, films die zich afspelen tussen niks en nergens. Films over kleine gemeenschappen en grootse natuur. Bij elke film krijgt u een korte inleiding van programmeur Adwin de Kluyver. Het arrangement bestaat naast het…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.