Noorderbreedte biedt in beperkte oplage deze* kunstdruk van Krin Rinsema aan. Nu exclusief met een fraai boekje.

Vervagende herinneringen

Krin Rinsema verbeeldt in haar etsen onschuld, verlies en herinneringen. Werk van Rinsema is opgenomen in de vaste collectie van Museum Belvédère in Heerenveen.

Exclusief voor Noorderbreedte zijn 40 kunstdrukken gemaakt. De beeldmaat van de kunstdruk is 40 x 60 cm, de prijs € 125. Dit bedrag is inclusief een fraai Noorderbreedteboekje met werk van Rinsema, dat in een oplage van 75 stuks verschijnt.

Bij de verkiezing van de BAS Grafiekprijs 2015 sleepte de beeldend kunstenares de publieksprijs in de wacht. Ook de jury loofde haar drogenaaldgrafiek: ‘Het werk van Krin Rinsema is heel herkenbaar en toch verrast het keer op keer. Het is intens, poëtisch werk wat krachtig en tegelijkertijd vertederend is.’

Bestellen kan via stichting@noorderbreedte.nl Afhalen kan op afspraak, bij Noorderbreedte in Groningen (Westerkade 2, 050-3141956) of bij Galerie de Vis in Harlingen (Noorderhaven 40, 0517-417116). Daar is overigens permanent ook ander werk van Rinsema te zien. Betaling contant of op rekening NL28 INGB 0000 8889 09 van Noorderbreedte. Vermeld a.u.b. bij betaling ‘Rinsema’ en uw naam en adres.

*Hieronder de kunstdruk in de juiste verhoudingen, de foto op de homepage is bijgesneden. 

Kunstdruk Krin Rinsema

Trefwoorden