Noorderbreedte biedt in beperkte oplage deze kunstdruk van Krin Rinsema aan. Nu exclusief met een fraai boekje.

Noorderbreedte biedt in beperkte oplage deze* kunstdruk van Krin Rinsema aan. Nu exclusief met een fraai boekje.
Vervagende herinneringen
Krin Rinsema verbeeldt in haar etsen onschuld, verlies en herinneringen. Werk van Rinsema is opgenomen in de vaste collectie van Museum Belvédère in Heerenveen.

Exclusief voor Noorderbreedte zijn 40 kunstdrukken gemaakt. De beeldmaat van de kunstdruk is 40 x 60 cm, de prijs € 125. Dit bedrag is inclusief een fraai Noorderbreedteboekje met werk van Rinsema, dat in een oplage van 75 stuks verschijnt.

Bij de verkiezing van de BAS Grafiekprijs 2015 sleepte de beeldend kunstenares de publieksprijs in de wacht. Ook de jury loofde haar drogenaaldgrafiek: ‘Het werk van Krin Rinsema is heel herkenbaar en toch verrast het keer op keer. Het is intens, poëtisch…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden