Op zondag 22 november organiseert Noorderbreedte van 16:00 tot 18:00 uur bij Noorderlicht een informatieve en gezellige bijeenkomst om de fototentoonstelling Poppo & Engel af te sluiten. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn!

Op zondag 22 november organiseert Noorderbreedte van 16:00 tot 18:00 uur bij Noorderlicht een informatieve en gezellige bijeenkomst om de fototentoonstelling Poppo & Engel af te sluiten. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn!
* Vanaf 16:00 uur bent u welkom om de tentoonstelling nog eens (of alsnog) te bekijken.
* Om 16:30 uur geeft fotograaf Gea Schenk u een kijkje achter de schermen: hoe kwam de tweeling op haar pad, en hoe heeft die relatie zich            verder ontwikkeld?
* Van 5 december tot en met 13 maart maken de foto’s van Poppo en Engel deel uit van de expositie ‘Boeren – Avonturen op het land’ in het               Fotomuseum in Den Haag. Dirk Kome, medecurator van die tentoonstelling, vertelt erover.
* Noorderbreedte gaf over het leven van de tweeling ee…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.