De nieuwe Noorderbreedte is uit. Heel hip deze keer: gecrowdsourced! Onze lezers hebben de inhoud bepaald. En dat levert een bijzondere editie op, die tegelijkertijd heel erg Nb is. Een greep uit de inhoud:

De nieuwe Noorderbreedte is uit. Heel hip deze keer: gecrowdsourced: onze lezers hebben de inhoud bepaald. En dat levert een bijzondere editie op, die tegelijkertijd heel erg Nb is. Een greep uit de inhoud:

♦ Een prachtige fotoreportage van Harry Cock in de kringloopwinkel

♦ Hotel de Marne, een creatieve lange neus naar de krimp

♦ Liefdevol portret van schilder Minne Onnes

♦ Essay van Goffe Jensma over grenzen

♦ Negen opiniemakers aan de Tafel voor negen over regionale identiteit

♦ Lokaal voedsel – Engrienetsiis op expeditie

♦ East meets west in een essay van landschaparchitect Sjoerd Brandsma

♦ Het noordelijk landschap door kunstenaar Bloeme van Bon

♦ Cesuur, een gedicht van Alfred van Hall

♦ Noord-Nederland een walhalla voor start-ups

♦ Een fantasievolle reis door Noord-Ned…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden