‘Wat voor moois of nuttigs heb jij vandaag gedaan?’ Met deze vraag stapt Ritzo ten Cate op Groningers af. Het levert verrassende antwoorden op.

‘Wat voor moois of nuttigs heb jij vandaag gedaan?’ Met deze vraag stapt Ritzo ten Cate op Groningers af. Het levert verrassende antwoorden op.

De Groningse ondernemer Ritzo ten Cate heeft als doel om elke dag iets moois of nuttigs te doen. Al van jongs af aan helpt hij mensen en daar heeft hij nu, als ondernemer, zijn beroep van gemaakt. Met zijn initiatieven wil hij de wereld ‘een beetje leuker, blijer, mooier en beter maken’,schrijft hij op zijn blog. Met de Facebookpagina ‘iets moois of nuttigs’ wil hij mensen meenemen in zijn missie. Hij vraagt Groningers wat voor moois of nuttigs ze hebben gedaan en filmt hun antwoord. Vervolgens plaatst hij het filmpje op Facebook.
Opsteker
Opstaan voor een oudere dame, in het voorbijgaan een fietslampje uitzetten of iemand voor laten gaan bij d…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.