Noorderbreedte organiseert voor filmliefhebbers voor de negende keer een filmweekend op Vlieland. Voor deze jubileumeditie kozen we een echt Noorderbreedte-thema: fotografie. En we bedachten er een aantrekkelijk arrangement bij.

Noorderbreedte organiseert voor filmliefhebbers van 1-3 april voor de negende keer een filmweekend op Vlieland. Voor deze jubileumeditie kozen we een echt Noorderbreedte-thema: fotografie. En we bedachten er een aantrekkelijk arrangement bij.

Gelukkig hebben we de foto’s nog
Fotografie en Noorderbreedte zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We zijn er trots op dat werken met de beste fotografen uit Noord-Nederland. Daarom staat fotografie als thema centraal op het jubileum-filmweekend op Vlieland. Onder de titel ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog’ kozen we samen met Podium Vlieland de mooiste speelfilms en documentaires over én met fotografen. Voor iedereen die houdt van prachtige beelden en de verhalen daarachter.

Harry Cock
We hebben Harry Cock – vaste fotograaf van Noorderbreedte…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.