De eerste Noorderbreedte van jaargang 40 komt vandaag uit. Hieronder een greep uit de inhoud:

De eerste Noorderbreedte van jaargang 40 komt vandaag uit. Hieronder een greep uit de inhoud:

♦We zijn jarig! En dit is wat we willen.  Onder deze noemer presenteert Noorderbreedte een verlanglijst voor de toekomst van Noord-Nederland. Steeds brengen we twee inspirerende mensen bij elkaar om een Noorderbreedte-thema te verkennen. Een aanstormend talent en een veteraan. Deze keer onderzoeken Nicole Bakker en Ton Schoot Uiterkamp het thema energie en duurzaamheid. De ambities mogen best wat ‘Amerikaanser’ vinden ze: geen halflege glazen meer.

♦In de nieuwe rubriek Kijk! breken mensen een lans voor een plek met potentie. Deze keer Mark Sekuur over de Stationsweg in Groningen. (Onze tafel-voor-twee-tafel werd voor de gelegenheid deskundig in stukken gezaagd door Sibe Jan Kramer – daarvan …

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden