Noorderbreedte verzorgt op het Oranjewoud Festival - van 2 tot en met 5 juni in Oranjewoud - het programmaonderdeel Rent-a-Writer. Spannende ontmoetingen met dichters vanuit een telefooncel op het festivalterrein.

Noorderbreedte verzorgt op het Oranjewoud Festival –  van 2 tot en met 5 juni in Oranjewoud – het programmaonderdeel
Rent-a-Writer. Spannende ontmoetingen met dichters vanuit een telefooncel op het festivalterrein.

Vandaag arriveerde de cel. Kijk hier voor het filmpje. Meer weten over rent-a-writer? Klik hier

Het Oranjewoud Festival biedt een verrassende combinatie van klassieke muziek, poëzie, eten en drinken en het prachtige parklandschap van Oranjewoud. Laat je verrassen door strijkers aan je bed, een mini-concert in een tipi, een wildernisconcert, of natuurlijk een privégesprek met een dichter in de telefooncel.

Maannachten

Noorderbreedte verzorgt naast Rent-a-Writer samen met het Oranjewoud Festival ook een boeiende lezing. Prof. dr. Yme Kuiper van de Rijksuniversiteit Groningen vertelt in ‘Maannachten en schemeravonden’ over hoe het landschap van Oranjewoud vele kunstenaars heeft geïnspireerd. Zondag 5 juni van 10.30-11.30 uur.

Programma

Kijk hier voor het programma, kaarten en locaties.

In NB#2 (verschijnt donderdag 14 april)  kunt u een interview lezen met Yoram Ish-Hurwitz, de artistiek leider van het festival. Bovendien treffen lezers een speciale Noorderbreedte-festivalaanbieding aan. Nieuwsgierig geworden naar Noorderbreedte? Neem een abonnement! 

‘Muziek alleen is niks, publiek alleen ook niet. Ze hebben elkaar nodig.
Muziek is in potentie iets fantastisch, een belofte, op papier of in je hoofd.
 Je hebt iets nodig om het tot leven te brengen.’  

Yoram Ish-Hurwitz

 

Yoram Ish-Hurwitz, foto Reyer Boxem

Yoram Ish-Hurwitz, foto Reyer Boxem