Noorderbreedte verzorgt op het Oranjewoud Festival - van 2 tot en met 5 juni in Oranjewoud - het programmaonderdeel Rent-a-Writer. Spannende ontmoetingen met dichters vanuit een telefooncel op het festivalterrein.

Noorderbreedte verzorgt op het Oranjewoud Festival –  van 2 tot en met 5 juni in Oranjewoud – het programmaonderdeel
Rent-a-Writer. Spannende ontmoetingen met dichters vanuit een telefooncel op het festivalterrein.

Vandaag arriveerde de cel. Kijk hier voor het filmpje. Meer weten over rent-a-writer? Klik hier

Het Oranjewoud Festival biedt een verrassende combinatie van klassieke muziek, poëzie, eten en drinken en het prachtige parklandschap van Oranjewoud. Laat je verrassen door strijkers aan je bed, een mini-concert in een tipi, een wildernisconcert, of natuurlijk een privégesprek met een dichter in de telefooncel.
Maannachten
Noorderbreedte verzorgt naast Rent-a-Writer samen met het Oranjewoud Festival ook een boeiende lezing. Prof. dr. Yme Kuiper van de Rijksuniversiteit Groningen …

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.