Het zomernummer 2016 van NB

De aardbevingsquilt van Pieta Ettema uit Loppersum siert de voorkant van het zojuist verschenen zomernummer van Noorderbreedte. De foto hoort bij een drietal verhalen van mensen met een onverkoopbare woning. Verder in dit extra dikke nummer van Noorderbreedte:

TEKST
Annelies van der Goot
De aardbevingsquilt van Pieta Ettema uit Loppersum siert de voorkant van het zojuist verschenen zomernummer van Noorderbreedte. De foto hoort bij een drietal verhalen van mensen met een onverkoopbare woning. Verder in dit extra dikke nummer van Noorderbreedte: ♦ Landschapsarchitecten Ank Bleeker en Sjoerd Brandsma over hoe we rust en ruimte in het Noorden kunnen houden zonder weg te lopen voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Iedere noordelijke gemeente zou een landschapsarchitect in dienst moeten nemen, bepleit het duo. ♦ Een afscheidsinterview met Eric van der Bilt, directeur/bestuurder van Het Drentse Landschap. 'Laat Drenthe de long van Nederland zijn.' ♦ Vluchtelingen opvangen, herenboerderijen redden en daarbij ook nog de leefbaarheid in Oost-Groningen verbeter...

Wil je meer van dit artikel lezen?

Sluit je aan bij Noorderbreedte!
Laat u informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!
€42,50