Noorderbreedte bestaat in 2016 veertig jaar. We vieren dat vierde kroonjaar uiteraard met mooie artikelen in ons tijdschrift. En we vragen en geven ook cadeautjes.

Noorderbreedte is jarig. We bestaan 40 jaar. We hebben heel wat wensen op onze verlanglijst staan. Niks geen valse bescheidenheid van ‘we hoeven geen cadeaus, we hebben alles al’. Nee, we willen schone energie, een leefbare samenleving, een kwalitatief hoogwaardig landschap, bruisende steen, werk voor jonge mensen – om maar eens wat te noemen. In het jubileumjaar publiceren we in elk nummer ‘En dit is wat we willen’. Met originele, inspirerende geesten die met ons mee denken over onze verlanglijst. Maar er staan veel meer boeiende verhalen in ons prachtige tijdschrift. Word abonnee dan hoef je niets te missen!
We organiseren ook filmweekenden, manifestaties en publiceren specials, zoals over de Wadden. En soms hebben we een aanbieding speciaal om Noorderbreedte-fans te belonen voor hun …

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.