Noorderbreedte en Podium Vlieland organiseren van vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april 2017 weer een boeiend filmweekend op Vlieland.

Sinds vijf jaar organiseert tijdschrift Noorderbreedte samen met Podium Vlieland twee keer per jaar een filmfestival. Steeds vertonen we rondom verschillende Noorderbreedte-thema’s zes van de betere filmhuisfilms. Met groot succes, regelmatig zijn de weekenden tot de laatste stoel uitverkocht. Het publiek is in ieder geval erg enthousiast over deze prettige combinatie van cultuur en natuur. Een goede reden om van vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april een nieuwe editie te organiseren.

Het thema van dit Noorderbreedte-weekeinde is ‘De boer op’. In de VS vecht een familie tegen de heerschappij van grote zaadproducenten. Duitse soldaten werken in bezet gebied samen met boerinnen. Twee Zwitserse herders verplaatsen hun kudde over honderden kilometers. Een Belgisch dorp wordt getroff…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden