De jubilerende V.V. Ouwe Syl uit Oude Bildtzijl in Noord-Fryslân verloot een huis. De vijftigjarige voetbalvereniging wil met de opbrengst van de loterij de accommodatie van de de club renoveren. Bovendien levert de sportclub met de loterij een bijdrage aan de leefbaarheid van het dorp, zo zegt het bestuur.

De website van de loterij is nu online. Mensen kunnen één of meerdere loten kopen voor 98 euro per stuk. Hiermee maken ze kans op een woning ter waarde van 200.000 euro aan De Kolk 12 in Oude Bildtzijl. Meer informatie over de te winnen woning is te vinden via funda.nl.

De loterij loopt tot en met 11 november 2017. Op die dag zal het winnende lotnummer getrokken worden. De Vries en Feenstra Notariaat uit Berlikum houdt toezicht op een eerlijk verloop van de trekking.

Op de foto:…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.