‘Ik wil iets doen waarbij ik onderdeel ben van het grotere geheel’

Mariëlle Gebben is een Groningse fotografe die bijzondere abstracties van de werkelijkheid of vanuit haar eigen fantasie creëert. Haar nieuwsgierigheid naar de oneindigheid drijft haar om te zoeken naar nieuwe ideeën. Als ze buiten is, wil ze het liefst haar blik van de horizon afschermen en kijken naar wat eronder zit. Kijkend naar de grond vraagt ze zich vervolgens af: ‘maar wat zit daar dan weer onder?’

Mariëlle fotografeert voor Noorderbreedte architectuur. Ze studeerde in mei af aan de Fotoacademie Amsterdam en werd voor het Fotofestival in Naarden geselecteerd als Aanstormend Talent.

Tamara Bakker en Raimondo de Vries maakten voor Noorderbreedte en Beeldlijn vier portretten van fotografen uit Noord-Nederland. B…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.