‘Ook als ik geen camera bij me heb, denk ik in foto’s’

Siese Veenstra (Groningen) is bekend van zijn fotoserie over het Skûtsjesilen, waarmee hij een Zilveren Camera won. Veenstra werkt als fotojournalist voor onder andere ANP Photo, Dagblad van het Noorden, Groninger Museum en Noorderbreedte.

Tamara Bakker en Raimondo de Vries maakten voor Noorderbreedte en Beeldlijn vier portretten van fotografen uit Noord-Nederland. Bekijk ook de portretten van Harry Cock, Mariëlle Gebben en Gea Schenk.

KIjk voor Sieses werk op www.sieseveenstra.nl

 

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Maar om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd en geld. Wij hebben onze lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts 43,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je 5 keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.