Update Basiskamp #EntreNous

Kunstenaar Edwin Stolk presenteert zaterdag 13 mei zijn project Basiskamp #EntreNous  tijdens een militaire beleefdag in Havelte. Lees hier een interview met Stolk over dit project
TEKST
Annelies van der Goot

In het KEK-gebouw van de Johannes Post Kazerne is zaterdag een presentatie te zien over Basiskamp #EntreNous. Stolk wil met dit bijzondere kunstproject proberen een brede samenwerking een maatschappelijk laboratorium te realiseren in de maand september. Met een ‘humanitaire missie in eigen land’ staat de verzorgingsstaat van morgen centraal.

Samen met iemand van de Stichting KiK is Stolk tussen 10 en 17 uur aanwezig om vragen van het publiek te beantwoorden. Belangstellenden die mee willen helpen met het basiskamp in september kunnen zich dan ook inschrijven. De kunstenaar zoekt nog duurzame middelen voor de praktische realisatie als energie, water en voedselvoorziening. Alle tips en hulp zijn dan ook meer dan welkom.

http://www.edwinstolk.nl/basiskamp.html
http://basiskamp-entrenous.tumblr.com/

Sluit je aan bij Noorderbreedte!
Laat u informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!
€42,50