Kunstenaar Edwin Stolk presenteert zaterdag 13 mei zijn project Basiskamp #EntreNous  tijdens een militaire beleefdag in Havelte. Lees hier een interview met Stolk over dit project

In het KEK-gebouw van de Johannes Post Kazerne is zaterdag een presentatie te zien over Basiskamp #EntreNous. Stolk wil met dit bijzondere kunstproject proberen een brede samenwerking een maatschappelijk laboratorium te realiseren in de maand september. Met een ‘humanitaire missie in eigen land’ staat de verzorgingsstaat van morgen centraal.

Samen met iemand van de Stichting KiK is Stolk tussen 10 en 17 uur aanwezig om vragen van het publiek te beantwoorden. Belangstellenden die mee willen helpen met het basiskamp in september kunnen zich dan ook inschrijven. De kunstenaar zoekt nog duurzame middelen voor…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Maar om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd en geld. Wij hebben onze lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts 43,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je 5 keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.