Het fagot-duo Marjolein Wielinga en Leo de Jong verzorgen in Pakhûs SOLO te Stiens een concert.

Vrijdag 19 januari opent Fagottissimo het jaar met een concert en kunt u kennis maken met allerlei facetten van de fagot. Marjolein Wielinga en Leo de Jong brengen heeft een afwisselend programma samengesteld dat bestaat uit muziek van de 17e tot de 20e eeuw.

Het duo zal beginnen met een stuk voor 2 fagotten en daarna afwisselend solo of samen andere muziekstukken laten klinken. Daarnaast zal Marjolein de dulciaan (een voorloper van de moderne fagot) bespelen waarmee ze een eeuwenoud stuk ten gehore brengt.

Aanmelding en meer informatie via Stinze Stiens er zijn 35 plaatsen beschikbaar.

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.