Eén eiland, drie dagen, zes films. Noorderbreedte en Podium Vlieland nemen de bezoekers van het filmweekend mee op een filmische citytrip.

Heerlijk een heel weekend wandelen, fietsen en genieten van Vlieland én films kijken.

Opnieuw organiseert Noorderbreedte samen met Podium Vlieland een filmweekend, centraal staan dit keer de mooiste verhalen uit de grote stad. We gaan op reis langs de wereldsteden Buenos Aires, Istanbul, Recife, New York, Tokyo en Boedapest en duiken in de levens van een aantal stedelingen. Worstelingen in de liefde in Argentinië, angst voor misdaad in Brazilië en in Amerika sluiten arm en rijk even vriendschap.

Het zijn films – variërend van een aangrijpend drama, een intelligente thriller tot een bitterzoete komedie – waarin stedelingen steeds als individu overeind proberen te blijven in de anonieme massa. Zoals u van Noorderbreedte mag verwachten, zijn het films waarin actuele thema’s zoals gentrificatie niet worden geschuwd en met vaak spectaculaire architectuurbeelden.

Boek het aantrekkelijke arrangement voor dit filmweekend en maak het mee! Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk toegang tot alle films voor € 164 per persoon (Het Vlielandhotel en Hotelletje de Veerman) of € 174 per persoon (Hotel Zeezicht of Badhotel Bruin) op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van € 25 voor een eenpersoonskamer.