Van 8 april t/m tot en met 29 april is bij RuimteP60 in Assen de eerste solo expositie van de 23-jarige Laura Hospes te zien. Een expositie over het contrast tussen haar ernstige depressie, zelfbeschadiging en zelfhaat en aan de andere kant haar weg van herstel, terugvinden van zelfliefde en bestaansrecht.

Al in een vroeg stadium van haar depressie begon Laura Hospes (1994) haar gevoelens te documenteren. Via fotografie was het voor haar mogelijk om te laten zien hoe zij zich voelde, iets wat ze niet met woorden kon uitdrukken. Het is haar manier geworden om om te gaan met haar depressie. De tentoonstelling is mogelijk gemaakt door een crowdfundactie op ‘voordekunst.’

Laura Hopspes over de expositie:

“Een tentoonstelling over mij; mijn leven met depressie, zelfbeschadiging en suï-cidaliteit, maar ook genezing, zelfliefde en vrijheid. Door het maken van zelfportretten kan ik mijn emoties uiten, kan ik mijzelf laten zien, wat ik niet in “het echte” leven durf.

Wanneer? 8 april t/m 29 op vrijdags en zondags tussen 13.00 en 17.00.

Waar? Ruimte P60 Portugallaan 60 9403 DS Assen