Eind maart start een nieuw seizoen Wall House Weekenden vol met activiteiten, workshops, exposities en kunst. 31 maart bent u van harte welkom bij de feestelijke seizoensopening. Foto: Christian Richters

Aan de rand van het Hoornse Meer staat een bijzonder gebouw: Wall House #2. Ontworpen als woonhuis door de Amerikaanse architect John Quentin Hejduk, bij het grote publiek bekend van zijn werk The Tower of Cards/The Tower of Letters/The Joker’s Perch een van de Groningse Stadsmarkering langs de A7. Als woonhuis bleek Wall House #2 onverkoopbaar en werd besloten het een publieke en culturele bestemming te geven. Inmiddels heeft het Groninger Museum het gebouw in beheer om die bestemming te waarborgen.

Wall House #2 – seizoensopening 31 maart

Andreas Blühm, de directeur van het Groninger Museum, opent om 12:00 het nieuwe seizoen. Curator en fotografe Gea Schenk licht vervolgens het programma toe en zal de Pakje Kunst-automaat onthullen en de exposanten van 2018 voorstellen. Vanaf dat m…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.