Vanaf 23 juni is de fotomanifestatie In VIVO van Noorderlicht te zien in het Bélvèdere. Fotografische kunst die zich heeft laten inspireren door een rijke traditie in natuurbeleving.

In vivo, de 25ste fotomanifestatie van Noorderlicht gaat over onze ambigue relatie met de natuur. Een internationaal gezelschap van fotografen verbeeld de natuur op moderne wijze. De tentoonstelling laat zien dat elke vorm van natuurlijke omgeving beïnvloed of zelfs gecreëerd is door de mens.

De fotomanifestatie vindt plaats van 23 juni tot 23 september in museum Belvédère.

MUSEUM BELVÉDÈREORANJE NASSAULAAN 12|8448 MT HEERENVEEN NLWWW.MUSEUMBELVEDERE.NL

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.