“Drenthe is toch prachtig, waarom zou je dan nog verder gaan?”

‘We hebben elkaar in het buitenland ontmoet, maar gaan eigenlijk nooit over de grens op vakantie. Deze zomer maken we toevallig een busreis naar Oostenrijk, maar dat is echt ver voor ons. Drenthe is toch prachtig, waarom zou je dan nog verder gaan?

We staan op een boerencamping in Uffelte, hiervoor zijn we vaak in Wijster geweest. Een boerencamping is het beste van twee werelden, de authenticiteit van Drenthe, maar ook het comfort van een schone plaats. Het sanitair moet bijvoorbeeld in orde zijn, als je ouder wordt krijg je last van dingen, het is dan fijn om een schone plek te hebben. In januari of februari gaan we altijd even kijken om zeker te weten dat we in de zomer op een goede camping terecht komen. En het is er lekker rustig. Wij hoeven geen cafeetjes in de buurt, of zwembaden…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden