Nieuwsgierig naar de groenten van Rikus? Pak je Noorderbreedte in en reis naar Eext. Leg je Noorderbreedte pontificaal op tafel en wacht af wat er naar je toe komt. Voor iedere abonnee die komt dineren, maakt Wyncko Tonckens een pakketje regionale producten. Uit eigen tuin en keuken. Lees hier de reportage van Bert Nijmeijer bij Rikus.

Lees hier  de reportage van Bert Nijmeijer bij Rikus en De Jufferen Lunsingh van Wyncko Tonckens.

Wij willen het gesprek over het landschap en onze noordelijke leefomgeving zo open mogelijk maken. Daarom kiezen we ervoor om geen betaalmuur op te werpen. Om onze journalistiek mogelijk te maken, hebben wij natuurlijk wel middelen nodig. Voor slechts 37,50 krijg je vijf keer per jaar ons tijdschrift thuisgestuurd. Noorderbreedte werkt niet alleen met …

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.