‘Waar kan ik zien dat jullie een tijdschrift zijn?’ Die vraag komt binnen. Blog van de hoofdredactie

‘Waar kan ik zien dat jullie een tijdschrift zijn?’ Die vraag komt binnen. Nb staat er op onze homepage – een wat abstract maar prachtig logo. Het eerste beeld op de site is de intrigerende cover van ons juninummer: Bram Esser met een koelkast op zijn rug. Ongemakkelijk beeld, passend bij de ongemakkelijke kost die we in het voedselnummer van deze zomer brengen. Zie je dat dit de cover van het tijdschrift Noorderbreedte is? Staat het woord ‘tijdschrift’ eigenlijk wel op onze voorpagina?
Ik ben in gesprek met een expert in websites. Ik had hem geholpen met een tekst. Zal ik jullie website eens reviewen, bood hij me daarop aan. Graag, antwoordde ik. Noorderbreedte maakt  belangwekkende verhalen, we brengen opvallende foto’s en ons blad wordt prachtig vormgegeven. Op de website voeren we d…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden