“Het allermooiste aan dit werk vind ik het vertrouwen dat ik krijg, niet alleen van de honden, maar ook van hun baasjes”

Ik ben een groot dierenliefhebber en heb mijn hele leven al met dieren willen werken. Een aantal jaar geleden besloot ik mijn hart te volgen en heb ik de HUS-opleiding afgerond, dat staat voor hondenuitlaatservice. Ik begon daarna mijn eigen service, mensen die wegens bijvoorbeeld drukte of ziekte niet in staat zijn hun hond uit te laten, of hun hond gewoon een extra wandeling gunnen, kunnen zich bij mij melden.

Ik ga de hele dag door van huis naar huis om honden op te halen en uit te laten, mijn piekuren zijn tussen 10 en 3. Veel mensen zijn dan op hun werk en willen toch dat de hond er even uitgaat. Ik haal ze op met de auto en rij naar het bos, hier in de buurt bij Stadskanaal, maar soms ook verderop: Vledderveen, Gasselte, Buinen, Drouwen, enzovoort. Daar gaan we dan wandelen. Met …

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden