Als donateur van Het Drentse Landschap gaat het landschap u vast aan het hart. Daarom bieden wij u met plezier ons onderzoek naar de staat van het landschap aan. Mail naar tijdschrift@noorderbreedte.nl dan ontvangt u het nummer als pdf.

In de speciale uitgave van concluderen we dat het landschap niet hoog op de prioriteitenlijst van de provincies en waterschappen staat. Aan de vooravond van de verkiezingen roepen daarom iedereen op het landschap prominent op de agenda te zetten!

Als donateur van Het Drentse Landschap bent u vast geïnteresseerd in de bevindingen van Noorderbreedte over het bestuur van ons landschap. Daarom doet Het Drentse Landschap u in samenwerking met Noorderbreedte een aanbod: we kunnen zorgen dat u in het bezit komt van dit prachtig geïllustreerde themanummer over het bestuur van ons landschap. Hieronder leest u wat u van het nummer kunt verwachten.

Er staat een ingrijpende verbouwing van ons landschap voor de deur. De grote vraagstukken van deze tijd vragen veel: zon en wind moeten omgezet in en…