We vieren het nieuwe nummer 'Stedenbouwer als heelmeester.' Een extra dikke zomereditie met alles wat je wil weten over gezondheid en omgeving.

Tegenwoordig vieren we bij Noorderbreedte elk nieuw nummer met een kleine feestje. Want hoeveel aandacht en liefde er ook aan het blad gegeven w0rdt, als het er eenmaal is zijn we vaak alweer met het volgende bezig. Zonde, want het resultaat mag er ook zijn!

Vóór de presentatie rijden we snel naar de drukker om de nummers, vers van de pers, op te halen. De auto ruikt heerlijk naar het nieuwe tijdschrift en even zit je op een wolk van opluchting en blijdschap. Alles is goed gekomen: schrijvers, fotografen, vormgevers, de drukker en verzender, iedereen doet zijn werk op het juiste moment.

De presentatie vind ditmaal plaats in Tuin in de stad, een initiatief van Frans Kerver. Een toepasselijke plek, want steeds meer onderzoek wijst uit hoe belangrijk groen is voor je gezondheid…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.