Er is 100 miljoen euro om Groningen een duw te geven naar een betere toekomst. Op de website www.Toukomst.nl zijn meer dan 600 ideeen ingediend. West 8 bundelt de plannen en de krachten en daarna kiezen Groningers waar het geld naartoe gaat. Wat kan de meeste vooruitgang opleveren? Noorderbreedte en Studio MARCHA! duiken erin. Welke kernwaarde van Groningen neem je mee naar de toekomst? De wereld mag veranderen, maar we blijven ons graag thuis voelen in Groningen. Geef hieronder je mening (tot 7 april). Een week daarna vind je op deze site ons essay met aanbevelingen voor de mensen die de 100 miljoen gaan verdelen. 

Wat denk je ervan: vormt ons drietal – ‘vrij&open’, ‘slim&eigen’ en ‘samen&apart’ – een goed kompas? Hieronder lichten we ze toe. Deze week bespraken we deze…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Maar om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd en geld. Wij hebben onze lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts 43,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je 5 keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.