Lees hier waarom ik deze actie heb gedaan.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb een veganistische Poffert, kniepertjes en eierballen gemaakt. Daar meer over lezen kan via Instagram.

Met mijn eierballen ben ik bij RTV Noord geweest! Bekijk het item hier.

Recepten

Leuk aan veganistisch koken is dat het vaak een stuk makkelijker is dan het van tevoren lijkt. Je hebt meestal geen hele speciale ingrediënten nodig en ook geen bijzondere recepten. Mijn credo is: elk recept kan ook vegan! Dus wil je bijvoorbeeld jouw familie-Poffert-recept gebruiken, dat kan. Kijk simpelweg welke ingrediënten niet veganistisch zijn en vervang die met een plantaardig alternatief. De belangrijkste vervangers voor bakken:

Boter: Er zijn veel verschillende veganistische botermerken, en de meeste grote m…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Maar om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd en geld. Wij hebben onze lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts 43,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je 5 keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.