Ontdek het landschap rondom afgefakkelde NAM-locatie Ten Post. Print hier de fietsroute uit, vouw het in een handig routeboekje en ga op pad!

Fiets- en/of wandelroute Ten Post (20km). Beleef het landschap en droom mee over hoe de sociale scheuren in Ten Post weer gehecht kunnen worden.

In PDFFietsroute Ten Post(tweezijdig afdrukken, vouwen en inknippen, zie de video) Op de kaart Klik hier. Begin- en eindpunt: NAM-locatie Ten PostIn fietsknooppunten 7 – 68 – 3 – 69 – 60 – 59 – 58 – 67 – 57 – 6 – 7

Deze routekaart is via de PDF bij dit artikel beschikbaar om te printen en vouwen tot een handig routeboekje. Ontworpen door Sara van Leeuwen.

A. Kruising Woltjerweg-MedenwegDe NAM-locatie in Ten Post

In de verte zie je de gaswinningslocatie van Ten Post. In 2014 drong een aantal actievoerders het complex binnen om deze te bezetten, uit protest tegen de gaswinning. Uiteindelijk hadden de vele protesten effect, …

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.