Log in en lees hier hoe je als abonnee kans maakt op een gesigneerd exemplaar van Ontaard land.

Ineke Noordhoff was tot 2021 hoofdredacteur bij Noorderbreedte. Op 17 maart verschijnt haar boek Ontaard land, de strijd van een Groninger tegen de gasregenten.

In dit boek schetst ze een meedogenloos beeld van het gepruts in Groningen. En hoe het korte-termijndenken van bestuurders ons bestaan ondergraaft. Ze laat zien dat het anders moet en kán. Want ‘wingewest Groningen’, dat heeft geen toekomst.

Aan de hand van haar boek schrijft Ineke de rubriek Fakkels voor Noorderbreedte. In dit tweewekelijkse blog onderzoekt ze hoe Groningen in deze misère belandde en waar nieuwe energie te winnen valt.

Noorderbreedte verloot vijf exemplaren van het boek Ontaard land onder abonnees. Wil je kans maken? Stuur dan vóór 24 maart een mail naar redactie@noorderbreedte.nl met als …

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.