Noorderbreedte heeft twee nieuwe stagiaires die vol enthousiasme aan de slag gaan. Amé en Yara stellen zich voor.

Amé van de Geer

Op de foto zie je Amé hoe je haar wel vaker kan zien: genietend van de rijke cultuur van een stad. Maar je maakt haar ook blij met de rust van natuur. Ze zit in haar derde jaar van sociale geografie en planologie. Deze oorspronkelijke westerling ontdekt nu het kleurrijke palet aan kansen dat het studentenleven in het Noorden te bieden heeft. Voor haar eerste bezigheid als stagiair bij Noorderbreedte zal ze een blog schrijven over haar directe leefomgeving, namelijk Paddepoel.

Yara Meilink

Omringd door de natuur voelt Yara zich volledig thuis. Als geboren en getogen noorderling houdt ze van de rust van het noordelijke landschap, maar geniet ze ook van het studentenleven in het veelzijdige Leeuwarden. Yara zit in het derde jaar van haar ople…