Met plezier bieden we onze abonnees af en toe een leuke korting aan. Deze keer: bestel voordelig de Groninger, Friese of Drentse scheurkalender 2023.

De Groninger, Friese en Drentse scheurkalenders laten zien wat de inwoners echt beweegt. Uit vele inzendingen (alleen al 3.000 voor de Groninger editie 2023) worden jaarlijks 320 foto’s geselecteerd die tezamen het verhaal van Groningen, Friesland of Drenthe in beeld brengen. De kalenders tonen de provincies op een unieke manier, door de ogen van de Groningers, Friezen en Drenten zelf. Met op de achter-kant van de kalenderblaadjes een pakkende tekst uit Noorderbreedte. Ieder jaar doen meer mensen aan de kalender mee, én zij inspireren daarmee weer anderen. Daar is het van oorsprong om te doen geweest: elkaar bewegen. Doe je ook mee? Wie weet sta jij er volgend jaar in…De kalenders 2023 zijn nu te verkrijgen via descheurkalender.nl

Als Noorderbreedte-abonnee krijg je korting! Koop er…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.