Kunst en landschap komen samen bij Into Nature.

Nadat twee jaar geleden het landschap van mijn jeugd onderdeel was van Into Nature en ik het Bargerveengebied op een andere manier leerde kennen, is nu de gemeente Borger-Odoorn aan
de beurt. Daar is tot en met 29 oktober de vierde editie van de buitententoonstelling Into Nature te zien. Vijftien internationaal vermaarde kunstenaars hebben hun werken laten landen in het landschap.
In deze editie wordt het landschap van de Hondsrug verbonden met het thema tijd. De aan de tentoonstelling verbonden wandel- en fietsroutes lopen door bos- en heidegebied en over landwegen. Startplaatsen: Schoolstraat 10a in Drouwen en Exloërweg 13 in Buinen. Klik hier voor meer informatie.

Leonie Wendker is architectuur- en stedenbouwhistoricus, adviseur en projectleider

Tijd voor een leuk uitje, op zoek naar een nieuw boek of zin om je blikveld te verbreden? Nb-redacteuren tippen je in deze rubriek over hun favorieten.