Het is inmiddels een traditie. Sinds een paar jaar organiseert Noorderbreedte samen met Podium Vlieland twee keer per jaar een intiem filmfestival op het waddeneiland. Met groot succes. Na uitverkochte weekenden rond thema's als kleine gemeenschappen, het landschap, eilanden en boeren gaan we in het aankomende filmweekend op reis.

Het is inmiddels een traditie. Sinds een paar jaar organiseert Noorderbreedte samen met Podium Vlieland twee keer per jaar een intiem filmfestival op het waddeneiland. Met groot succes. Na uitverkochte weekenden rond thema’s als kleine gemeenschappen, het landschap, eilanden en boeren gaan we in het aankomende filmweekend op reis.

Met als titel ‘Prettige reis nog’ vertonen we van vrijdag 14 tot en met zondag 16 november zes films rond het thema vakantie en toerisme. Soms kritisch. We zien het laagbetaalde hotelpersoneel zich afbeulen voor ons plezier. Soms komisch. Wat te denken van een helse caravanvakantie met een nieuwe liefde? Soms ontroerend. We reizen duizenden kilometers in de veronderstelling dat we ver weg wél gelukkig zullen worden.

Het zijn verhalen waarin we steeds een kij…