Vers van de pers: de eerste Noorderbreedte van dit jaar. Met een bijzondere bijdrage van Frank Westerman. Wij kregen van hem het titelverhaal uit zijn nieuwe bundel In het land van de ja-knikkers cadeau. Lees hieronder wat er allemaal nog meer in NB#1 staat. Wilt u het nummer kopen? Dat kan hier. Abonnee worden? Fijn! Dat kan hier.

Vers van de pers: de eerste Noorderbreedte van dit jaar. Met een bijzondere bijdrage van Frank Westerman. Wij kregen van hem het titelverhaal uit zijn nieuwe bundel In het land van de ja-knikkers cadeau. Lees hieronder wat er allemaal nog meer in NB#1 staat. Wilt u het nummer kopen? Dat kan hier. Abonnee worden? Fijn! Dat kan hier.

 

In de nieuwe Noorderbreedte:

Knetterharde kritiek van stadsbouwmeester Jeroen de Willigen op de architectuur van zijn stad Groningen.
Interview met Frank Westerman over zijn nieuwe bundel In het land van de ja-knikkers + het hele titelverhaal cadeau.
In de nieuwe rubriek Vlak Land portretteren Nina van den Broek en Harry Cock boeren in De Marne. In deze eerste aflevering Jakob en Mia Slob van Nijenklooster bij Kloosterburen.
‘Eigen wild ee…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.