Beste Buren / Fenster zum Nachbarn

Er zit muziek in samenwerking over de grens. Een veelheid van aansprekende activiteiten passeerde het redactieteam – samengesteld uit journalisten van  Noorderbreedte, Kulturland Oldenburg en Ostfriesland Magazin. Aan ons de keuze wat we uit dat rijke cultuuraanbod in de Eems Dollard Regio aan u gaan presenteren in een extra uitgave. De special Beste Buren /Fenster zum […]

TEKST
Ineke Noordhoff

BEELD
Harry Cock

Er zit muziek in samenwerking over de grens. Een veelheid van aansprekende activiteiten passeerde het redactieteam – samengesteld uit journalisten van  Noorderbreedte, Kulturland Oldenburg en Ostfriesland Magazin. Aan ons de keuze wat we uit dat rijke cultuuraanbod in de Eems Dollard Regio aan u gaan presenteren in een extra uitgave. De special Beste Buren /Fenster zum Nachbarn komt eind januari 2018 uit. Het boekje – want dat is het – is in het kader van het Interreg V A programma Deutschland- Nederland mede gefinancierd met middelen uit het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkelin (EFRO) en door de provincies Drenthe, Fryslȃn en Groningen alsmede de deelstaat Niedersachsen.

Sluit je aan bij Noorderbreedte!
Laat u informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!
€42,50