Er zit muziek in samenwerking over de grens. Een veelheid van aansprekende activiteiten passeerde het redactieteam – samengesteld uit journalisten van  Noorderbreedte, Kulturland Oldenburg en Ostfriesland Magazin. Aan ons de keuze wat we uit dat rijke cultuuraanbod in de Eems Dollard Regio aan u gaan presenteren in een extra uitgave. De special Beste Buren /Fenster zum Nachbarn komt eind januari 2018 uit. Het boekje – want dat is het – is in het kader van het Interreg V A programma Deutschland- Nederland mede gefinancierd met middelen uit het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkelin (EFRO) en door de provincies Drenthe, Fryslȃn en Groningen alsmede de deelstaat Niedersachsen.

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.

Trefwoorden