Elke donderdag vind je op onze de website een nieuw perspectief op het landschap. Deze keer is het de beurt aan Maartje ter Veen die ons oproept om iets te doen voor ons favoriete landschap.

Het landschap om ons heen is ook het resultaat van ons dagelijks handelen. Dat is goed nieuws. Het betekent dat we invloed hebben.

Verander jouw landschap, begin bij jezelf!

Hier is wel aandacht en geduld voor nodig… want het resultaat is niet direct zichtbaar.

Het landschap heeft een ander ritme dan ons dagelijks doen en laten. Hier zit vertraging in.

Zijn we dat nog wel gewend? Steeds meer van ons handelen levert direct resultaat. Als dat een keertje niet zo is maken we ons direct zorgen. Als we een appje sturen verwachten de meesten van ons binnen een uurtje antwoord. Vandaag besteld is morgen in huis…

Er is meer slecht nieuws: maar liefst 95% van ons handelen is onbewust. Meestal gaan we door het leven op de automatische piloot. Om daar verandering in te brengen kost…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €57,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.