Elke donderdag vind je op onze de website een nieuw perspectief op het landschap. Deze keer ondernemer en blogger Sanne Meijer. Ze nam het eerste exemplaar van het ‘Mijn landschap’-nummer in ontvangst en vertelt over haar perspectief op het landschap.

Ik ben vereerd dat ik het eerste exemplaar van de bijzondere uitgave van Noorderbreedte ‘Mijn Landschap’  in ontvangst mag nemen.

Ik ben Noorderbreedte veel verschuldigd. Het tijdschrift heeft mij de laatste jaren kritischer laten nadenken over landschap. Daar ben ik erg blij mee, want landschap is voor mij (en met mij vele anderen) niet iets waar ik in mijn dagelijks leven veel mee bezig ben. Ik onderstreep het belang van landschap, ik waardeer het, maar ik sta er niet altijd bij stil. Landschap is iets wat je soms voor lief neemt.

Een tijdje terug vroeg Noorderbreedte mij een viertal columns te schrijven over wat het Groninger landschap voor mij betekende. Dit dwong me om beter na te denken over mijn eigen leefomgeving. Wat belangrijk voor mij is. Waar ik niet zonder kan. Hoe i…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd. Wij hebben lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts €52,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je vier keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.